+40.731.835.862 office@atlastur.ro

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
+40.731.835.862 office@atlastur.ro

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Circuit Grecia – Bulgaria 2017

Pret
De la530 €
Pret
De la530 €
Camera 1 :
Camera 1 :
* Va rugam selectati toate spatiile obligatorii
* Puteti selecta maxim 4 in fiecare camera.

Rezerva

Salveaza in Wish List

Adaugarea in Wish List necesita inregistrarea pe site

386

De ce sa alegi Atlas Tur?

  • No-hassle best price guarantee
  • Customer care available 24/7
  • Hand-picked Tours & Activities
  • Free Travel Insureance

Ai o intrebare?

Nu ezita sa ne contactezi. Echipa noastra iti sta la dispozitie si iti va raspunde cu profesionalism la orice nelamurire. Suna-ne sau da-ne un email ACUM!

+40.731.835.862

office@atlastur.ro

6 Nopti
Perioada : 16.06 - 22.06 2017 si 23.08 - 29.08 2017
Bucuresti
Bulgaria - Grecia
Detalii circuit

INFORMATII

Pret circuit: 530 euro

Perioade:
16.06 – 22.06 2017
23.08 – 29.08 2017

Traseu:

Veliko Tarnovo – Manastirea Rila – Croaziera Athos – Salonic – Riviera Olimpului – Meteora Termopile – Atena – Cap Sounion – Canalul Corint – Epidaurus – Nafplio – Micene – Delphi – Sofia

Punct de plecare si intoarcere

BUCURESTI – Autogara Christian Tour – Calea Grivitei nr. 158 – 05.45

Plecare

cca. 15-30 min. inainte de ora comunicata

Servicii incluse

  • Transport cu autocar climatizat, clasificat 2 – 4*
  • 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3 si 2
  • Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
  • !! Mic dejun inclus

Servicii neincluse

  • Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), servicii de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale
  • Excursii optionale: Croaziera Athos, Cap Sounion, Peloponez

Informatii suplimentare

In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.

Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior.

Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca. 15-30 min. inainte de ora comunicata.

ATENTIE! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care intarzie la imbarcare.

Grup minim 35 pers.

Itinerariu

Ziua 1Bucuresti - Veliko Tarnovo - Man. Rila - Serres (675 km)

Plecare la ora 06.00 din Bucuresti, de la Autogara Christian Tour, pe ruta Veliko Tarnovo – Manastirea Rila – Serres. Pe traseu vizitam Veliko Tarnovo, “Orasul Tarilor”, fosta capitala a Bulgariei medievale. Continuam spre Manastirea Rila, cea mai mare si mai cunoscuta manastire ortodoxa din Bulgaria. Cazare in Grecia, la Serres / Sidirokastro.

Ziua 2Serres - Croaziera Athos - Salonic - Riviera Olimpului (355 km)

Mic dejun. Plecare spre Uranoupoli, langa Sfantul Munte Athos, cel mai important complex de manastiri ortodoxe din Grecia. Timp liber pentru plaja, sau optional croaziera (aprox. 2 h  45 min. – 20 euro) pentru a vedea 8 din cele 20 de manastiri si schitul Sfanta Ana. Continuam spre Salonic, unde se viziteaza Biserica Sf. Dumitru, Bulevardul Egnatia, Arcul lui Galeriu, Rotonda si Turnul Alb. Cazare in zona Riviera Olimpului.

Ziua 3 Sf. Paraschiva- Meteora - Termopile - Atena (525 km)

Mic dejun. Plecare spre Meteora, fenomen carstic unic in Europa. Pe traseu vizitam Bis. Sf. Paraschiva din Valea Tempi, apoi una din fascinantele manastiri ale complexului Meteora, suspendate intre pamant si cer. Cea mai mare si cea mai vizitata este Man. Marele Meteor, iar urcusul celor peste 100 de trepte va fi cu siguranta rasplatit de privelistea incantatoare si de simplitatea vietii retrase a calugarilor. Popas la centul iconografic Zindros dupa care continuam traseul spre Atena. Pe traseu vom face o scurta oprire la Termopile, locul eroicei batalii intre Spartani si Persi. Cazare in Atena.

Ziua 4Atena - Cap Sounion (140 km)

Mic dejun. Admiram frumusetea Capitalei Greciei intr-un tur panoramic cu autocarul: Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Piata Omonia, Stadionul Olimpic si oprire pentru vizitarea Complexului Acropole – bijuterie a arhitecturii antice. Timp liber in Atena pentru vizite individuale: Muzeul de arheologie, puteti urca cu telefericul pe Muntele Likavetus, sau puteti face cumparaturi in vestitul cartier Plaka. Optional (10 euro), vizita la Cap Sounion la Templul lui Poseidon, pentru a admira un frumos apus de soare. Intoarcere pentru cazare in Atena.

Ziua 5Canalul Corint - Epidaurus - Nafplio - Micene (295 km)

Mic dejun. Timp liber pentru vizita individuala in Atena, sau excursie optionala (25 euro) in Peloponez, la Canalul Corint, sapat la sfarsitul sec. al XIX-lea, cu o adancime maxima de 52 m. Admiram apoi ruinele Cetatii Micene (cea mai veche civilizatie din Grecia), inconjurata de ziduri masive de calcar, “ziduri ciclopice”, construite conform legendei de fiinte mitologice si Mormantul lui Agamemnon, cunoscut din “Iliada” lui Homer. Excursia optionala continua cu Nafplio – prima capitala a Greciei moderne, unde vizitam fortificatiile Castelului Palamidi, construit de Venetieni. Urmeaza orasul antic Epidaur, locul nasterii lui Asklepios, zeu al medicinei. Teatrul Antic de aici este considerat ca avand cea mai buna acustica din lume. Intoarcere pentru cazare in Atena.

Ziua 6 Atena - Delfi - plaja sau shopping pe Riviera Olimpului (435 km)

Mic dejun. Parasim Atena, pentru a ne deplasa spre Delfi, unde se viziteaza situl arheologic, cu templul faimosului oracol. Dupa amiaza, timp liber pentru plaja in Paralia Katerini, sau shopping in multitudinea de magazine din binecunoscuta statiune. Cazare pe Riviera Olimpului.

Ziua 7Riviera Olimpului - Sofia - Bucuresti (565 km)

Dupa micul dejun plecam spre tara, cu oprire in Sofia, capitala Bulgariei, pentru a vizita impunatoarea Catedrala Alexander Nevsky. Sosire in Bucuresti dupa ora 22.30 in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.

Harta
Poze